Nyír-Por

Szállítási feltételek - Nyír-Por Kft.

A Nyír-Por Kft. volt az első, aki Nyíregyházán fagylaltpor kereskedést nyitott. Cégünket 1994-ben családi vállalkozásként indítottuk, mely a mai napig is változatlan formában működik. Fő tevékenységünk, hogy átfogó szolgáltatást nyújtson a fagylaltozót üzemeltetők számára.

A Nyír-Por Kft.-nél dolgozók nagy hangsúlyt fektetnek a mindennapi munkába, és bármikor szívesen szakítanak időt egy-egy bizalomteljes beszélgetésre a vevők problémáinak megoldása érdekében. Fennállásunk óta partnereink igényei szerint folyamatosan bővítjük árukészleteinket.

Elértük, hogy a legtöbb hazai illetve külföldi gyártó céget képviseljük területünkön. Ezen a széles skálán működve próbáljuk a felmerült vásárlói igényeket mind magasabb minőségi színvonalon kiszolgálni. Ezért is kérjük meg minden vásárlónkat, hogy néha keressen fel bennünket, tájékozódjon választékunkról. Üzletkötéseink során mindig a kölcsönösen előnyös megoldásokra, a pontos elszámolásra, egymás megbecsülésére törekszünk ami a hosszú távú együttműködés biztos pillére. Állandó megrendelőink tanúsíthatják, hogy számunkra az elégedett vásárlónál nincs fontosabb Fontosnak tartjuk a vásárlóinkkal való folyamatos és rendszeres kapcsolattartást, ezért területi képviselők folyamatosan járják az ország különböző régióit, hogy partnereinknek személyesen is rendelkezésére tudjanak állni.

Megrendeléseiket leadhatják telefonos ügyfélszolgáltunkon, e-mailben, melyeket a vevő által megjelölt helyre, saját, gépjárműveinkkel, határidőben leszállítunk. Célunk egy kölcsönös-, hosszú távú-, biztonságos együttműködés kialakítása és fenntartása beszállítóinkkal és vevőinkkel egyaránt. Versenyképes árképzéssel igyekszünk a legjobb árat biztosítani partnereinknek.