Nyír-Por

A Nyír-Por Kft. volt az első, aki Nyíregyházán fagylaltpor nagykereskedést nyitott. Cégünket 1994-ben családi vállalkozásként indítottuk, mely a mai napig is változatlan formában működik. Fő tevékenységünk, hogy átfogó szolgáltatást nyújtson a fagylaltozót üzemeltetők számára.

A Nyír-Por Kft.-nél dolgozók nagy hangsúlyt fektetnek a mindennapi munkára, és bármikor szívesen szakítanak időt egy-egy bizalomteljes beszélgetésre a vevők problémáinak megoldása érdekében. Fennállásunk óta partnereink igényei szerint folyamatosan bővítjük árukészleteinket. A termékkínálatunkban a fagylalt alapanyagok, fagylaltporok, paszták mellett megtalálhatóak a fagylaltölcsérek (ostya és cukrostölcsérek), jégkása szirupok, öntetek nagy választékban.

Elértük, hogy a legtöbb hazai illetve külföldi gyártó céget képviseljük területünkön. Ezen a széles skálán működve próbáljuk a felmerült vásárlói igényeket mind magasabb minőségi színvonalon kiszolgálni. Ezért is kérjük meg minden vásárlónkat, hogy néha keressen fel bennünket, tájékozódjon választékunkról. Üzletkötéseink során mindig a kölcsönösen előnyös megoldásokra, a pontos elszámolásra, egymás megbecsülésére törekszünk ami a hosszú távú együttműködés biztos pillére. Állandó megrendelőink tanúsíthatják, hogy számunkra az elégedett vásárlónál nincs fontosabb.

Célunk egy kölcsönös-, hosszú távú-, biztonságos együttműködés kialakítása és fenntartása beszállítóinkkal és vevőinkkel egyaránt. Versenyképes árképzéssel igyekszünk a legjobb árat biztosítani partnereinknek.

Gyártó partnereink

fagyi alapanyag fagylaltpor cukrostölcsér fagylalt paszta öntet roletti